Политика за поверителност на информацията в metasoft-ltd.com

Политика за поверителност

Политиката за поверителност регламентира как “МЕТАСОФТ” ЕООД или за кратко “компанията” събира и използва каквато и да е лична информация, която споделяте, използвайки този сайт, съгласно Общия регламент за защита на личните данни на Европейския съюз (Регламент (ЕС) 2016/679).

Каква информация събираме за вас?

Информацията, която събираме за вас е свързана с попълване на форма на сайта при регистрация или изпращането на директен мейл.

Информацията, която събираме за вас може да включва: име, имейл, адрес, телефон, услугата, която ползвате, услугата, от която се интересувате, обратна връзка, пол, възраст, IP адрес, интернет браузър и всяка друга информация, която споделяте с нас доброволно.

Защо събираме тези данни и как ги защитаваме?

Компанията събира тази информация, за да отговорим на ваше желание, да се свържем с вас директно, да ви предоставим достъп до специфична за вашите нужди информация на сайта и чрез писмо/ бюлетин, да споделяме за предстоящи събития и курсове, нови услуги, попълване и изпращане на фактури и т.н.

Компанията подхожда много внимателно и събирана само данни, които са необходими, за да ви бъдем максимално полезни с адекватна комуникация и оптимално качество на услугите, които предоставяме.

Данните са защитени чрез сигурни пароли и надежден сертификат за криптирана връзка, с възможност да си редактират и/или изтрият профила от: https://metasoft-ltd.com/my-account/

В допълнение, всяка чувствителна информация (като кредитни/дебитни карти), която предоставяте, е шифрована чрез технологията Secure Socket Layer (SSL). Всички транзакции се обработват от специализиран доставчик и Вашите данни за плащане не се съхраняват или обработват на нашите сървъри. Ние нямаме достъп до тази информация! Тя е напълно защитена от Epay.bg

За какъв период от време съхраняваме вашите данни?

Данните във връзка с използването на услуги на компанията се пазят до момента, в който можем да ви осигуряваме актуална информация и достъп до използването на ресурси на сайта на компанията. Информацията, която можем да използваме за маркетингови цели се съхранява до момента, в който не отбележите, че нямате повече интерес. Компанията би искала да се възползва от възможността да ви изпраща актуална информация за услугите и продуктите, предагани от нас, както и за услуги и продукти на други компании, благотворителни събития и всяка друга информация, която може да ви бъде полезна.

Можете да прекратите получаването на информационни мейли, като натиснете върху бутона “Unsubscribe” или изпратите мейл на адрес: sales@metasoft-ltd.com със заглавие “не желая”.

Оповестяване на информация

Може да оповестим Вашата лична информация, ако сме длъжни от закона да го направим. Ако компанията се обедини с друга компания, информацията ви може да бъде споделена с новите собственици, така че да продължите да имате достъп до нашите продукти и услуги.

! Компанията не продава, не дава под наем и не дава достъп до Вашата лична информация на трети страни, включително, но не само рекламодатели, стратегически партньори или доставчици. Приемаме защитата на вашата лична информация много сериозно.

Какви са вашите права?

Вие имате възможност и законно право по всяко едно време да поискате копие от информацията, която компанията съхранява за вас. Ако желате да получите копие на личната ви информация, моля, изпратете ни имейл на следния адрес: office@metasoft-ltd.com

Искаме да се уверим, че личната Ви информация е точна и актуална. Можете да ни пишете да коригираме или премахнем информацията, която смятате за неточна по всяко време на мейл: office@metasoft-ltd.com

Промени в политиката за поверителност

Всички промени, които компанията прави в политика за поверителност за вбъдеще, ще бъдат публикувани на тази страница и ако е уместно, ще получите известие за тях по имейл.

Как да се свържете с нас?

Моля, чувствайте се спокойни да се свържете с нас във връзка с достъпа, корекцията или изтриването на личната информация, която пазим за вас, както и за нуждата от допълнителна информация.

МЕТАСОФТ ЕООД
office@metasoft-ltd.com
+359 878 111 658