INFO

Превозвач за извършване на пътнически превози – Стартиране на бизнес

200.00лв. 89.90лв.

Уважаеми сънародници, дейността по развитие на информационните пакети, през 2018г. се прекратява, продажбата им също! Моля, обърнете се към българската СтартЪп общност – BESCO, с молба за получаване на съдействие и информация.

И до ден днешен, 26.01.2022, липсва систематизирана и изчерпателна информация (какви са стъпките, процедурите, документите, сроковете и таксите – от начало до законен страт), която да улесни административната тежест върху предприемачите, желаещи да стартират бизнес.

Нядаваме се, че институциите в България, максимално скоро ще оптимизират въпросната информация, като я структурират и предоставят безплатно, в полза на гражданите!

По тази начин смятаме, че предприемачите ще се фокусират повече върху бизнеса си и по малко върху администрацията му.

Желаем Ви успех в старта на вашия законен бизнес!

Екипът на METASOFT Ltd.

Изчерпан

Код: Бизнес Пакет "Пътнически превози" Категория: Етикет:

Описание на продукта:

Информационен бизнес пакет ‘Превозвач за извършване на пътнически превози’ от Май Бизнес & МЕТАСОФТ ще Ви предостави информация относно:

• Документите, които трябва да притежавате за да имате законен бизнес – Превозвач за извършване на пътнически превози (wiki)
• Реда, в който трябва да изкарате съответните документи
• Сроковете за издаване на всеки един документ
• Административните такси

Съдържание на информационен бизнес пакет ‘Превозвач за извършване на пътнически превози’:

01. Регистрация на търговец
02. Регистрация по ЗДДС (чл. 96, ал. 1)
03. Удостоверение за професионална компетентност на ръководителя на транспорна дейност за РБ(професионална компетентност)
04. Договор с ръководителя на транспортната дейност
05. Договор за наем или документ за собственост на гаражна площ
06. Договор за наем/лизинг на автомобилите със срок мин. 1 год., ако не са собствени
07. Периодични прегледи за изправност на автомобилите
08. Регистрация към РЗИ на транспортните средства за обществен превоз на пътници
09. Удостоверение на липса на задължения по чл. 87, ал.6 ДОПК
10. Уведомления по чл. 62, ал. 3 от Кодекса на Tруда за лицето, назначено да ръководи транспортната дейност
11. Лиценз за РБ
12. Лиценз на Общността
13. Разрешително за международен превоз на пътници по нова автобусна линия за държави, които не са членки на ЕС
14. Разрешително за международен превоз на пътници по нова автобусна линия за държави, които са членки на ЕС, включително Швейцария и Норвегия
15. Разрешително за извършване на международен совалков превоз на пътници до държави, които не са членки на ЕС, с които не се разменя контингент от разрешителни
16. Разрешително за извършване на международен совалков превоз на пътници до държави, които не са членки на ЕС, с които се разменя контингент от разрешителни
17. Еднократно разрешително за международен случаен превоз на пътници до държави, които не са членки на ЕС
18. Специализиран превоз на пътници за РБ
19. Случаен превоз на пътници
20. Таксиметров превоз на пътници

Информационен Бизнес Пакет „Превозвач за извършване на пътнически превозие информационен продукт съдържащ систематизирана информация (в текстови, табличен и графичен вид), която има за цел да Ви улесни при узаконяване на вашата фирмена дейност и стартиране на вашия бизнес – Превозвач за извършване на пътнически превози, законно в България.

В пакета ще откриете изчерпателно описание на всички необходими документи, реда в който трябва да бъдат входирани, за да бъдат спазени съответните законови процедури, информация за техните срокове и дължимите такси за изваждане на съответните разрешителни, необходими Ви за старта на вашия законен бизнес !

Как се поръчва/получава достъп до пакета?

Информацията е достъпна за изтегляне посредством потребителско име и парола за достъп до нашата информационна система, които ще получите на посоченият от вас имейл, след натискане на бутона КУПИ и попълване на малкото на брой празни полета в страницата ни за поръчки. Плащането може да осъществите като изберете един от достъпните методи: директно през банкомат (B-pay), онлайн с дебитна/кредитна карта (Epay.bg), банков превод или КЕШ на касите на EasyPay в най-близкия до вас обект. Веднъж след като бъде заплатен, информационния бизнес пакет може да бъде изтеглен от вас неограничен брой пъти, чрез всяко едно компютърно устройство/таблет/телефон с Интернет връзка. Ще получите уведомление при бъдещите обновления и допълнения към пакета, без да е необходимо да го закупувате отново! За сега предлагаме информация за стартиране на 59 вида бизнес!

Информационен Бизнес Пакет „Превозвач за извършване на пътнически превози“ е създаден от експертния екип на МАЙ БИЗНЕС ООД и се разпространява единствено от МЕТАСОФТ ЕООД!

Този информационен продукт е защитен по закона за авторското право, неговото разпространение е строго забранено, без изричното съгласие на METASOFT Ltd.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.