INFO

Козметичен салон – Салон за красота – Стартиране на бизнес

100.00лв. 39.90лв.

Уважаеми сънародници, дейността по развитие на информационните пакети, през 2018г. се прекратява, продажбата им също! Моля, обърнете се към българската СтартЪп общност – BESCO, с молба за получаване на съдействие и информация.

И до ден днешен, 26.01.2022, липсва систематизирана и изчерпателна информация (какви са стъпките, процедурите, документите, сроковете и таксите – от начало до законен страт), която да улесни административната тежест върху предприемачите, желаещи да стартират бизнес.

Нядаваме се, че институциите в България, максимално скоро ще оптимизират въпросната информация, като я структурират и предоставят безплатно, в полза на гражданите!

По тази начин смятамаме, че предприемачите ще се фокусират повече върху бизнеса си и по малко върху администрацията му.

Желаем Ви успех в старта на вашия законен бизнес!

Екипът на METASOFT Ltd.

Изчерпан

Код: Бизнес Пакет "Козметичен салон" Категория: Етикет:

Описание на продукта:

Информационен бизнес пакет ‘Козметичен салон – Салон за красота’ от Май Бизнес & МЕТАСОФТ ще Ви предостави информация относно:

• Документите, които трябва да притежавате за да имате законен бизнес – Козметичен салон/Салон за красота
• Реда, в който трябва да изкарате съответните документи
• Сроковете за издаване на всеки един документ
• Административните такси

Съдържание на информационен бизнес пакет ‘Козметичен салон/Салон за красота’:

1. Регистрация на търговец – 3- 4 стр.
2. Учредяване на гражданско дружество (ЗЗД) – 4 стр.
3. Вписване в регистър БУЛСТАТ – 4 – 5 стр.
4. Регистрация по ЗДДС, чл. 96, ал. 1/ Патентен данък ( ЗМДТ) – 5 стр.
5. Документ за собственост или договор за наем на помещение – 5 стр.
6. Смяна на предназначението на помещение /не се извършва, когато в НА е посочено, че помещението е със статут на ТО/ – 6 стр.
7. Въвеждане в експлоатация – 6 – 7 стр.
8. Служебна бележка за търговска регистрация – 7 стр.
9. СТАНОВИЩЕ (РАЗРЕШИТЕЛНО) за съответствие с изискванията на правилата и нормите за пожарна безопасност – 7 -8 стр.
10.  Издаване на удостоверение за регистрация на обект с обществено предназначение  (чл. 36 Закона за здравето) – 8 стр.
11. Наличие на майсторско свидетелство- 8 тср.
12. Вписване на козметик/на салона/ по Закона за занаятите- 8 – 9 стр.
13. Изготвяне на правилници и инструктажи за работа – 9 -10 стр.
14. Регистрация на ФУ- 10 стр.
15. Регистрация на работно време на стационарен търговски обект – 10 – 11 стр.

Информационен Бизнес Пакет „Козметичен салон/Салон за красота“, е информационен продукт съдържащ систематизирана информация (в текстови, табличен и графичен вид), която има за цел да Ви улесни при узаконяване на вашата фирмена дейност и стартиране на вашия бизнес – Козметичен салон/Салон за красота, законно в България.

В пакета ще откриете изчерпателно описание на всички необходими документи, реда в който трябва да бъдат входирани, за да бъдат спазени съответните законови процедури, информация за техните срокове и дължимите такси за изваждане на съответните разрешителни, необходими Ви за откриване/отваряне на Козметичен салон и старта на вашия законен бизнес !

Как се поръчва/получава достъп до пакета?

Информацията е достъпна за изтегляне посредством потребителско име и парола за достъп до нашата информационна система, които ще получите на посоченият от вас имейл, след натискане на бутона КУПИ и попълване на малкото на брой празни полета в страницата ни за поръчки. Плащането може да осъществите като изберете един от достъпните методи: директно през банкомат (B-pay), онлайн с дебитна/кедитна карта (Epay.bg), банков превод или КЕШ на касите на EasyPay в най-близкия до вас обект. Веднъж след като бъде заплатен, информационния бизнес пакет може да бъде изтеглен от вас неограничен брой пъти, чрез всяко едно компютърно устройство/таблет/телефон с Интернет връзка. Ще получите уведомление при бъдещите обновления и допълнения към пакета, без да е необходимо да го закупувате отново! За сега предлагаме информация за стартиране на 59 вида бизнес!

Информационен Бизнес Пакет „Козметичен салон – Салон за красота“ е създаден от експертния екип на МАЙ БИЗНЕС ООД и се разпространява единствено от МЕТАСОФТ ЕООД!

Този информационен продукт е защитен по закона за авторското право, неговото разпространение е строго забранено, без изричното съгласие на METASOFT Ltd.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.