INFO

Посредник за извършване на парични преводи – Стартиране на бизнес

200.00лв. 69.90лв.

Натискайки бутона купи, вие ще може да изберете удобен за вас начин на плащане, след което ще получите достъп до пакета с потребителско име и парола!

Уважаеми сънародници, дейността по развитие на информационните пакети, през 2018г. ще се поеме от Министерство на Икономиката на Република България и българската СтартЪп общност – BESCO. Достъпа до информацията ще бъде БЕЗПЛАТЕН!

Желаем Ви успех в старта на вашия законен бизнес!

Екипът на METASOFT Ltd.

Изчерпан

Код: Бизнес Пакет "Посредник за извършване на парични преводи"

Описание на продукта:

Информационен бизнес пакет ‘Посредник за извършване на парични преводи’ от Май Бизнес & МЕТАСОФТ ще Ви предостави информация относно:

• Документите, които трябва да притежавате за да имате законен бизнес – Посредник за извършване на парични преводи (wiki)
• Реда, в който трябва да изкарате съответните документи
• Сроковете за издаване на всеки един документ
• Административните такси

Съдържание на информационен бизнес пакет ‘Посредник за извършване на парични преводи’:

1. Регистрация на търговец – 3-4 стр.
2. Регистрация по ЗДДС (чл. 96, ал. 1) – 4 стр.
3. Разрешение на РЗИ – 5 стр.
4. Документ за право на собственост или договор за наем – 6 стр
5. Изготвяне на инвестиционен проект. Смяна предназначение на помещение/Проект за преустройство. – 6 стр.
6. Въвеждане в експлоатация. – 6 – 7 стр.
7. Разрешение на гл. дирекция „Противопожарна безопасност и защита на населението“- 7 стр.
8. Лиценз за извършване на дейност като платежна институция- 8-9 стр.
9. Вписване на представители на платежни институции – 9 стр.
10. Извършване на дейност на територията на територията на друга страна-членка на ЕС – 9 – 10 стр.
11. Регистрация на работно време на стационарен търговски обект-10 стр.

Информационен Бизнес Пакет „Посредник за извършване на парични преводие информационен продукт съдържащ систематизирана информация (в текстови, табличен и графичен вид), която има за цел да Ви улесни при узаконяване на вашата фирмена дейност и стартиране на вашия бизнес – Посредник за извършване на парични преводи, законно в България.

В пакета ще откриете изчерпателно описание на всички необходими документи, реда в който трябва да бъдат входирани, за да бъдат спазени съответните законови процедури, информация за техните срокове и дължимите такси за изваждане на съответните разрешителни, необходими Ви за старта на вашия законен бизнес!

Как се поръчва/получава достъп до пакета?

Информацията е достъпна за изтегляне посредством потребителско име и парола за достъп до нашата информационна система, които ще получите на посоченият от вас имейл, след натискане на бутона КУПИ и попълване на малкото на брой празни полета в страницата ни за поръчки. Плащането може да осъществите като изберете един от достъпните методи: директно през банкомат (B-pay), онлайн с дебитна/кредитна карта (Epay.bg), банков превод или КЕШ на касите на EasyPay в най-близкия до вас обект. Веднъж след като бъде заплатен, информационния бизнес пакет може да бъде изтеглен от вас неограничен брой пъти, чрез всяко едно компютърно устройство/таблет/телефон с Интернет връзка. Ще получите уведомление при бъдещите обновления и допълнения към пакета, без да е необходимо да го закупувате отново! За сега предлагаме информация за стартиране на 59 вида бизнес!

Информационен Бизнес Пакет „Посредник за извършване на парични преводи“ е създаден от експертния екип на МАЙ БИЗНЕС ООД и се разпространява единствено от МЕТАСОФТ ЕООД!

Този информационен продукт е защитен по закона за авторското право, неговото разпространение е строго забранено, без изричното съгласие на METASOFT Ltd.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.