INFO

Производство на храни и продукти от хранително-вкусовата промишленост – Стартиране на бизнес

250.00лв. 99.90лв.

Уважаеми сънародници, дейността по развитие на информационните пакети, през 2018г. се прекратява, продажбата им също! Моля, обърнете се към българската СтартЪп общност – BESCO, с молба за получаване на съдействие и информация.

И до ден днешен, 26.01.2022, липсва систематизирана и изчерпателна информация (какви са стъпките, процедурите, документите, сроковете и таксите – от начало до законен страт), която да улесни административната тежест върху предприемачите, желаещи да стартират бизнес.

Нядаваме се, че институциите в България, максимално скоро ще оптимизират въпросната информация, като я структурират и предоставят безплатно, в полза на гражданите!

По тази начин смятаме, че предприемачите ще се фокусират повече върху бизнеса си и по малко върху администрацията му.

Желаем Ви успех в старта на вашия законен бизнес!

Екипът на METASOFT Ltd.

Изчерпан

Код: Бизнес Пакет "Производство на храни и продукти от хранително-вкусовата промишленост" Категория: Етикет:

Описание на продукта:

Информационен бизнес пакет ‘Производство на храни и продукти от хранително-вкусовата промишленост’ от Май Бизнес & МЕТАСОФТ ще Ви предостави информация относно:

• Документите, които трябва да притежавате за да имате законен бизнес – Производство на храни и продукти от хранително-вкусовата промишленост (wiki)
• Реда, в който трябва да изкарате съответните документи
• Сроковете за издаване на всеки един документ
• Административните такси

Съдържание на информационен бизнес пакет ‘Производство на храни и продукти от хранително-вкусовата промишленост’:

01. Регистрация на търговец – 3 стр.
02. Регисрация по ЗДДС (чл. 96, ал. 1) – 3-4 стр
03. Сключване на договор за наем или документ за собственост – 4 стр.
04. Смяна на предназначение на помещение – 4 – 5 стр.
05. Въвеждане в експлоатация – ЗУТ – 5-6 стр.
06. Разрешение на Главна дирекция пожарна безопасност и защита на населението – 7 стр.
07. Регистрацията на обект за производство на храни – 7- 8 стр.
08. Процедура за издаване на лицензия за използване на ИЙЛ за стопански цели – 8 – 10 стр.
09. Издаване на удостоверение за регистрация на дейност облъчване на храни с йонизиращи лъчения – 10 – 11 стр.
10. Издаване на Разрешение за облъчване на храна с йонизиращи лъчения- 11 стр.
11. Издаване на разрешение за пускане на пазара на нова храна или нова хранителна съставка – 12 стр.
12. Договори с фирми за изкупуване на отпадъци – 13 стр.
13. Регистрация по ЗУО – 13 стр.
14. Регистрация по ЗЗБУТ – 13- 14 стр.
15. Регистрация на касов апарат – 14 стр.
16. Регистрация на работно време на стационарен търговски обект – 14 -15 стр.

Информационен Бизнес Пакет „Производство на храни и продукти от хранително-вкусовата промишленосте информационен продукт съдържащ систематизирана информация (в текстови, табличен и графичен вид), която има за цел да Ви улесни при узаконяване на вашата фирмена дейност и стартиране на вашия бизнес – Производство на храни и продукти от хранително-вкусовата промишленост, законно в България.

В пакета ще откриете изчерпателно описание на всички необходими документи, реда в който трябва да бъдат входирани, за да бъдат спазени съответните законови процедури, информация за техните срокове и дължимите такси за изваждане на съответните разрешителни, необходими Ви за производство на храни и продукти и старта на вашия законен бизнес!

Как се поръчва/получава достъп до пакета?

Информацията е достъпна за изтегляне посредством потребителско име и парола за достъп до нашата информационна система, които ще получите на посоченият от вас имейл, след натискане на бутона КУПИ и попълване на малкото на брой празни полета в страницата ни за поръчки. Плащането може да осъществите като изберете един от достъпните методи: директно през банкомат (B-pay), онлайн с дебитна/кредитна карта (Epay.bg), банков превод или КЕШ на касите на EasyPay в най-близкия до вас обект. Веднъж след като бъде заплатен, информационния бизнес пакет може да бъде изтеглен от вас неограничен брой пъти, чрез всяко едно компютърно устройство/таблет/телефон с Интернет връзка. Ще получите уведомление при бъдещите обновления и допълнения към пакета, без да е необходимо да го закупувате отново! За сега предлагаме информация за стартиране на 59 вида бизнес!

Информационен Бизнес Пакет „Производство на храни и продукти от хранително-вкусовата промишленост“ е създаден от експертния екип на МАЙ БИЗНЕС ООД и се разпространява единствено от МЕТАСОФТ ЕООД!

Този информационен продукт е защитен по закона за авторското право, неговото разпространение е строго забранено, без изричното съгласие на METASOFT Ltd.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.