INFO
Информационен бизнес пакет "Учебен център, частно училище" за стартиране на бизнес законно в България! В пакета ще откриете изчерпателно описание на всички необходими документи, реда в който трябва да бъдат входирани, за да бъдат спазени съответните законови процедури, информация за техните срокове и дължимите такси за изваждане на съответните разрешителни, необходими Ви за откриване/отваряне на Учебен център, частно училище, единствено от metasoft-ltd.com

Учебен център/Частно училище – Стартиране на бизнес

200.00лв. 69.90лв.

Натискайки бутона купи, вие ще може да изберете удобен за вас начин на плащане, след което ще получите достъп до пакета с потребителско име и парола!

Уважаеми сънародници, дейността по развитие на информационните пакети, през 2018г. ще се поеме от Министерство на Икономиката на Република България и българската СтартЪп общност – BESCO. Достъпа до информацията ще бъде БЕЗПЛАТЕН!

Желаем Ви успех в старта на вашия законен бизнес!

Екипът на METASOFT Ltd.

Изчерпан

Код: Бизнес Пакет "Учебен център" Етикети: , , ,

Описание на продукта:

Информационен бизнес пакет ‘Учебен център / Частно училище ‘ от Май Бизнес & МЕТАСОФТ ще Ви предостави информация относно:

• Документите, които трябва да притежавате за да имате законен бизнес – Учебен център / Частно училище (wiki)
• Реда, в който трябва да изкарате съответните документи
• Сроковете за издаване на всеки един документ
• Административните такси

Съдържание на информационен бизнес пакет „Учебен център / Частно училище“:

01. Регистрация на търговец / ЮЛНЦ
02. Дог. за наем със срок минимум 2 учебни години или документ за собственост
03. а) Сертификат за съответствие с правилата и нормите за пожарна безопасност
03. б) Писмено становище по проектна документация-при преустройство
04. Разрешение за ползване
05. Вписване на обект с обществено предназначение
06. Изготвяне на молба за получавабне на разрешение за откриване на частно училище от министъра на образованието и науката
07. Документи, свързани с проекта за организация на училищното обучение
08. Документите за осигурена материално-техническа
09. Документи за осигуряване на медицинското обслужване на учениците
10. Разрешение за отваряне на частно училище
11. Изготвяне на печат на училището
12. Членство в Българската асоциация на частните училища

Информационен Бизнес Пакет „Учебен център/Частно училищее информационен продукт съдържащ систематизирана информация (в текстови, табличен и графичен вид), която има за цел да Ви улесни при узаконяване на вашата фирмена дейност и стартиране на вашия бизнес – Учебен център, законно в България.

В пакета ще откриете изчерпателно описание на всички необходими документи, реда в който трябва да бъдат входирани, за да бъдат спазени съответните законови процедури, информация за техните срокове и дължимите такси за изваждане на съответните разрешителни, необходими Ви за откриване/отваряне на Учебен център – Частно училище и старта на вашия законен бизнес!

Как се поръчва/получава достъп до пакета?

Информацията е достъпна за изтегляне посредством потребителско име и парола за достъп до нашата информационна система, които ще получите на посоченият от вас имейл, след натискане на бутона КУПИ и попълване на малкото на брой празни полета в страницата ни за поръчки. Плащането може да осъществите като изберете един от достъпните методи: директно през банкомат (B-pay), онлайн с дебитна/кредитна карта (Epay.bg), банков превод или КЕШ на касите на EasyPay в най-близкия до вас обект. Веднъж след като бъде заплатен, информационния бизнес пакет може да бъде изтеглен от вас неограничен брой пъти, чрез всяко едно компютърно устройство/таблет/телефон с Интернет връзка. Ще получите уведомление при бъдещите обновления и допълнения към пакета, без да е необходимо да го закупувате отново! За сега предлагаме информация за стартиране на 59 вида бизнес!

Информационен Бизнес Пакет „Учебен център/ЧАСТНО УЧИЛИЩЕ“ е създаден от експертния екип на МАЙ БИЗНЕС ООД и се разпространява единствено от МЕТАСОФТ ЕООД!

Този информационен продукт е защитен по закона за авторското право, неговото разпространение е строго забранено, без изричното съгласие на METASOFT Ltd.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.