Фирмена идентичност

Развитието на фирма без категорична корпоративна идентичност при условията на остра конкуренция в съвременният пазар е силно затруднено.

Основен фактор за идентичността на една фирма е корпоративният дизайн, който е:
– Ключов фактор за разпознаването на конкретна фирма в морето от конкуренти на пазара;
– Корпоративният дизайн внушава първото впечатление у клиента за класата на фирмата и следователно за качеството на нейните продукти и услуги.
– Корпоративният дизайн е важен фактор за успешният бизнес старт на всеки фирмен проект – гарантирано от МЕТАСОФТ

От „МЕТАСОФТ“ може да получите цялостна концепция за фирмена идентичност и стил, представящ по най-добрият начин имиджа, който целите за вашата фирма. А за да улесним вашият избор и задоволим конкретните ви нужди ние предлагаме 3 пакета с услуги.

Малък бизнес пакет (500 лв)

Услугата „Малък бизнес пакет“ включва изработването на лого, печат и визитка на фирмата клиент.

Среден бизнес пакет (1720 лв)

Услугата „Среден бизнес пакет“ включва изработването на:

  1. Лого, печат и визитка на фирмата клиент.
  2. Концепция за визуална идентичност – Наръчник с подробни инструкции за това, как фирмената символика (лого, цветове и шрифтове) да бъде коректното прилагана в кореспонденцията и рекламните материали (публикация, табели, формуляри и др.), за да бъде компанията Ви разпознаваема.

Корпоративен бизнес пакет (4320 лв)

Услугата „Корпоративен бизнес пакет“ включва изработването на:

  1. Лого, печат и визитка на фирмата клиент.
  2. Концепция за визуална идентичност – Наръчник с подробни инструкции за това, как фирмената символика (лого, цветове и шрифтове) да бъде коректното прилагана в кореспонденцията и рекламните материали, за да бъде компанията разпознаваема.
  3. Стил и цялостен дизайн на фирмата – Разработване на концептуален дизайн на определящи за идентичността на фирмата аксесоари като: витрина, интериор, мебелировка, опаковка и етикети, транспортни средства, униформено облекло, меню и др.

* Цената и условията на този пакет са примерни и подлежат на договаряне според конкретните пазарни нужди и изисквания на клиента.

Ние можем да Ви помогнем да развиете вашата корпоративна визия и фирмена идентичност!