INFO
Информационен бизнес пакет "Бензиностанция" за стартиране на бизнес законно в България! В пакета ще откриете изчерпателно описание на всички необходими документи, реда в който трябва да бъдат входирани, за да бъдат спазени съответните законови процедури, информация за техните срокове и дължимите такси за изваждане на съответните разрешителни, необходими Ви за откриване/отваряне на Бензиностанция, единствено от metasoft-ltd.com

Бензиностанция – Стартиране на бизнес

1,000.00лв. 179.90лв.

Натискайки бутона купи, вие ще може да изберете удобен за вас начин на плащане, след което ще получите достъп до пакета с потребителско име и парола!

Код: Бизнес Пакет "Бензиностанция" Етикет:

Описание на продукта:

Информационен бизнес пакет ‘БЕНЗИНОСТАНЦИЯ’ от Май Бизнес & МЕТАСОФТ ще Ви предостави информация относно:

• Документите, които трябва да притежавате за да имате законен бизнес – Бензиностанция (wiki)
• Реда, в който трябва да изкарате съответните документи
• Сроковете за издаване на всеки един документ
• Административните такси

Съдържание на информационен бизнес пакет ‘Бензиностанция’:

01. Регистрация на търговец
02. Регистрация по ЗДДС (чл. 96, ал.1)
03. Въвеждане в експлоатация на ЕСФП за отчитане оборотите от продажби на течни горива одобрени по смисъла на Закона за измерванията средства за измерване на разход
04. Договор за наем/ нотариален акт за собственост
05. Разрешение от РИОСВ за управление на отпадъци
06. Въвеждане в експлоатация
07. Разрешение за изграждане на търговски крайпътни обекти
08. Разрешението за специално ползване на пътя чрез експлоатация на търговски крайпътен обект
09. СЕРТИФИКАТ за съответствие с правилата и нормите за пожарна безопасност
10. Регистрация по ЗАДС
11. Движение на акцизни стоки под режим на отложено плащане
12. Контрол върху средствата за измерване на акцизните стоки по Наредба № 3
13. Регистрация на работно време на стационарен търговски обект

Информационен Бизнес Пакет „Бензиностанция“, е информационен продукт съдържащ систематизирана информация (в текстови, табличен и графичен вид), която има за цел да Ви улесни при узаконяване на вашата фирмена дейност и стартиране на вашия бизнес – Бензиностанция, законно в България.

В пакета ще откриете изчерпателно описание на всички необходими документи, реда в който трябва да бъдат входирани, за да бъдат спазени съответните законови процедури, информация за техните срокове и дължимите такси за изваждане на съответните разрешителни, необходими Ви за откриване/отваряне на бензиностанция и старта на вашия законен бизнес !

Как се поръчва/получава достъп до пакета?

Информацията е достъпна за изтегляне посредством потребителско име и парола за достъп до нашата информационна система, които ще получите на посоченият от вас имейл, след натискане на бутона КУПИ и попълване на малкото на брой празни полета в страницата ни за поръчки. Плащането може да осъществите като изберете един от достъпните методи: директно през банкомат (B-pay), онлайн с дебитна/кредитна карта (Epay.bg), банков превод или КЕШ на касите на EasyPay в най-близкия до вас обект. Веднъж след като бъде заплатен, информационния бизнес пакет може да бъде изтеглен от вас неограничен брой пъти, чрез всяко едно компютърно устройство/таблет/телефон с Интернет връзка. Ще получите уведомление при бъдещите обновления и допълнения към пакета, без да е необходимо да го закупувате отново! За сега предлагаме информация за стартиране на 59 вида бизнес!

Информационен Бизнес Пакет „Бензиностанция“ е създаден от експертния екип на  МАЙ БИЗНЕС ООД и се разпространява единствено от МЕТАСОФТ ЕООД!

Този информационен продукт е защитен по закона за авторското право, неговото разпространение е строго забранено, без изричното съгласие на METASOFT Ltd.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.